WIMS Enterprise Portal (EP)

WIMS EP er mer enn forsikringsportal

WIMS EP er en komplett virksomhetsportal som består av flere moduler. Disse omfatter alt fra salg av forsikringer på nett til distribusjon og omfattende selvbetjening. Elektronisk helseerklæring er et eksempel i WIMS EP på avansert og unik datafangst som er underlagt krav fra Datatilsynet.

Hendelsesstyrte aktiviteter i WIMS EP innebærer at selvbetjent aktivitet fra kunden automatisk vil opprette nye oppgaver for WIMS brukerne. Denne kraftige portalen er selvsagt direkte integrert med fagsystemet WIMS ES, slik at data ikke registreres flere ganger. WIMS EP har en åpen arkitektur og kan derfor kommunisere direkte med andre systemer via standardiserte grensesnitt.

På tross av at WIMS EP er et standard produkt, kan utseendet skreddersys til den enkelte kunde samt dennes ulike distribusjonskanaler. WIMS EP var første forsikringsportal i markedet med Multiple Channel Targeting.

WIMS EP gir kundene muligheten til optimalisering av den digitale effektiviteten ved å kunne administrere et ubegrenset antall nettsteder med ett og samme verktøy.

Bent Ekeland
Produktansvarlig WIMS EP+47 91 36 75 82